Resultaten voor levensloopbestendige woning

 
levensloopbestendige woning
 
Levensloopbestendige woningen Type E Timpaan.
De levensloopbestendige woningen zijn perfect voor senioren die graag beschikken over een terras en genoeg ruimte maar wel graag met een slaap en badkamer op de begane grond. Achter blok B worden de zes praktische en comfortabele levensloopbestendige woningen gerealiseerd aan de zijde van de Vrouwgeestweg. De woningen beschikken over een terras met veranda aan de voorzijde van de woning op het zuidwesten.
vrieskast
Levensloopbestendig wonen Presolid Home.
Levensloopbestendige woningen zijn bedoeld voor iedereen, van jong tot oud in iedere fase van zijn leven. Het principe van levensloopbestendig wonen houdt in dat u op zon manier uw huis bouwt dat de woning zich aanpast aan veranderende leefomstandigheden. Deze manier van bouwen zorgt ervoor dat, u zo lang mogelijk kunt genieten van het thuis wonen. Een levensloopbestendige woning is comfortabel, veilig en toegankelijk.
witte tanden
Wat is een levensloopbestendige woning?
Levensloopbestendige woning, iets voor u? In een levensloopbestendige woning zijn voorzieningen aangebracht die het mogelijk maken deze te gebruiken, ook als u in de toekomst minder goed ter been bent of om een andere reden de veiligheid of toegankelijkheid een belangrijkere rol gaan spelen.
wehkamp
Nieuwbouwproject te koop: 4 Levensloopbestendige woningen in het centrum funda.
Het project is gelegen direct nabij het centrum van de stad Doetinchem, op slechts 400 meter van het Simonsplein. Aan de achterzijde grenzen de tuinen aan groen. 360 foto's' en video. Projectfase: bouw gestart. Start verkoop maart 2017. Start bouw augustus 2017. Van de 4 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar. Levensloopbestendige woning type I.
Levensloopbestendige limburg Trovit.
Levensloopbestendige woning met op de begane grond een lichte woonkamer, open keuken, een slaapkamer met aangrenzend een badkamer. Rapporteren Bekijk huis. Jaap.nl 30 dagen geleden. Centrumplan Stein Fase II, Stein. Omschrijving Riante en luxe levensloopbestendige appartementen met balkon gelegen in het vernieuwde Centrum van Stein.
Levensloopbestendige woningen Verandawoning.
De woningen kunnen voor senioren aangepast worden door de tweede slaapkamer met badkamer op de begane grond te plaatsen. De basiswoning, geschakeld met een hele schakelmodule, is o.a. geschikt voor woon/werkmodules. De woning kan worden uitgevoerd als twee-onder-één-kapwoning. Kaveloppervlakte vanaf 140 m2.
levensloopbestendige woning Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Tijdschrift cadeau geven. Over Onze Taal. Onze Taal steunen. Waar komt de levensloopbestendige woning vandaan? En is die benaming wel geschikt? Levensloopbestendig wonen is in de jaren negentig bedacht door de Stichting Humanitas, en ook de benaming levensloopbestendige woning komt daarvandaan.
Levensloopbestendige woning in Schalkwijk Utrecht door BB/Architects.
Met beperkte ingrepen is de levensloopbestendige woning aan te passen op toekomstig gebruik. Door in de het ontwerp alle installatieaansluitingen op de begane grond mee te nemen en de ramen op de juist plaats te positioneren is de woning met eenvoudig te veranderen in een seniorenwoning.
Levensloopbestendige woning bouwen Seniorenwoning VDM Woningen.
Een levensloopbestendige woning bouwen met de uitstraling van een moderne vrijstaande woning? Dan bent u bij VDM Woningen aan het juiste adres. Wij bouwen royale, energiezuinige woningen waarmee u volledig bent voorbereid op het leven dat komen gaat. Zo heeft uw levensloopbestendige woning een slaapkamer en badkamer op de begane grond.
Levensloopbestendige Woningen Archieven Roweco Bouw.
Energieneutrale woning bouwen Goedkoop huis bouwen Huis bouwen Eindhoven Kosten eigen huis bouwen Landhuis bouwen Moderne woning bouwen Nieuw huis bouwen Prefab woning Nieuw huis bouwen Seniorenwoning bouwen Seniorenwoning laten bouwen Systeembouw woning Vrijstaand huis bouwen Zelf een huis bouwen Warmtepomp Luchtdicht bouwen Tesla Powerwall 0 op de meter Het luxe pakket.
Nieuwbouwproject te koop: Roden Dicht bij huis 14 levensloop bestendige halfvrijstaande woningen funda.
14 LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN RODEN Levensloopbestendige nieuwbouw, dichtbij alle voorzieningen: het project Dicht Bij Huis is uniek voor Roden. De 14 moderne woningen zijn compleet en comfortabel, maar ook volledig voorbereid op de toekomst. Wonen, baden, slapen en koken kan allemaal gelijkvloers; wel zo gemakkelijk. En heeft u zin om er uit te gaan? Alle voorzieningen zijn vlakbij! De toekomst is mooi Dicht Bij Huis. Dicht bij huis Nieuwbouw in Roden is al vrij uniek, en zeker op deze locatie en in deze opzet. Gericht op de toekomst en van alle gemakken voorzien. U woont luxe en nieuw en voorlopig heeft u nergens omkijken naar. Over Roden Roden is een typisch Drents brinkdorp, dicht bij de stad Groningen. Het dorp heeft een duidelijke regiofunctie en een gezellig centrum waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse en minder dagelijkse benodigdheden. De woningen De luxe van een comfortabele nieuwbouwwoning, gecombineerd met het gemak van gelijkvloers wonen én extra ruimte op de verdieping, welke vrij in te delen is. Deze fraaie, moderne woningen maken levensloopbestendig wonen leuk. DE VERKOOP IS GESTART De verkoop van de woning is in volle gang, er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar!

Contacteer ons